Autokoulut

Autokoulut

Paikalliset autokoulut järjestävät teoriaopetusta ja ajo-opetusta erilaisten ajokorttien hankkimiseen. Tutustu alueesi yrityksiin ja valitse autokoulu, jonka sijainti, palvelujen tarjonta ja hinta sopii sinulle parhaiten. Voit etsiä sivuiltamme arvostelujen ja kokemusten perusteella parhaan tai hintavertailun mukaan halvimman autokoulun omalla paikkakunnallasi.

Etsi autokoulut Suomessa

Vertain kokoaa yhteen kaikki autokoulut Suomessa ja erittelee palveluita tarjoavat yritykset alueittain. Palvelussamme voit etsiä helposti alueesi autokouluja ja järjestää esimerkiksi henkilöauton ajokortti kurssit edullisimmasta kalleimpaan. Lisäämme jatkuvasti uusia yrityksiä palveluumme, jotta saat mahdollisimman kattavan valikoiman erilaisia palvelu- ja hintatietoja yhdellä haulla. Sivuillemme upotetun kartan avulla näet samalla silmäyksellä myös toimipisteiden yhteystiedot ja sijainnit kartalla.

Autokoulujen hintavertailu

Usein kysyttyjä kysymyksiä autokouluista

Oletko päättänyt hankkia ajokortin auton tai muun kulkuneuvon kuljettamiseen? Autokoulujen palveluissa ja hinnoissa on eroja, josta voi olla vaikea luoda laajaa kokonaiskuvaa yksittäisiä yritysten verkkosivuja selailemalla. Katso mitä usein kysyttyjä kysymyksiä autokouluista on kysytty.

Mitä palveluita paikalliset yritykset tarjoavat?

Paikalliset autokoulut tarjoavat Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin valtuuttamia kuljettajaopetus palveluita. Autokoulujen suosituimpia suoritettavia ajokortteja ovat henkilöautokortti (B), mopokortti (AM120), mopoautokortti (AM121), traktorikortti (T) sekä moottoripyöräkortti (A, A1 ja A2). Henkilöautokurssien, mopokurssien, mopoautokurssien ja moottoripyöräkurssien lisäksi useat koulut tarjoavat myös kursseja raskaan kaluston kuljetukseen.

Mikä on paras autokoulu juuri minulle?

Autokoulun valinta riippuu etsimästäsi palvelusta ja omasta kokemustasostasi. Autokoulut ovat hinnoitelleet palvelunsa paketteihin, jotka on räätälöity asiakkaan lähtötason mukaan. Peruspaketti on edullisin, mutta sisältää vain lakisääteisen minimimäärän teoriaopetusta ja ajotunteja. Laajemmat kurssit taas sisältävät enemmän fyysisiä ajotunteja ja ajoharjoittelua liikenteessä. Autokoulun valinnassa kannattaa kiinnittää myös huomiota mahdollisten lisäajotuntien tuntiveloituksiin.

Kuinka löytää halvin autokoulu?

Mikäli etsit palvelua pelkän hinnan perusteella, tarjoaa Vertain tähän hyvän työkalun. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että halvin autokoulu ei ole välttämättä paras vaihtoehto ja suosittelemmekin aina perehtymään yrityksen palveluihin huolella ennen kurssille ilmoittautumista.

Miten autokoulujen hintavertailu toimii?

Autokoulujen hintavertailu on palvelussamme täysin ilmaista. Verkkopalvelussamme pystyy hakemaan autokouluja paikkakunnan mukaan ja järjestämään ne hintajärjestykseen halvimmasta alkaen. Kaikki sivustomme linkit ohjaavat sinut suoraa yritysten omille verkkosivuille, josta voit ilmoittautua kursseille.