Kategoriat
Vinkit

Kotitalousvähennys 2023 – Kotitalousvähennyksen määrä

Kotitalousvähennyksen määrä ja omavastuu vuonna 2023 riippuu ostamastasi palvelusta ja siitä hankitko työtä yritykseltä vai palkkaatko työntekijän itse.

Kategoriat
Vinkit

Milloin talvirenkaat pitää vaihtaa? – Talvirenkaiden vaihto 2022

Talvirenkaat tekevät autolla ajamisesta turvallista talvella. Katso milloin talvirenkaat pitää vaihtaa vuonna 2022 Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistuksen mukaan.

Kategoriat
Vinkit

Sähkön säästäminen kotona – Katso parhaat sähkön säästövinkit

Arjen pienillä valinnoilla voi säästää helposti sähköä kotona. Katso parhaat sähkön säästövinkit ja tutustu kodin sähkölaitteisiin ja kodinkoneisiin, jotka kuluttavat eniten sähköä.

Kategoriat
Vinkit

Katsastukseen valmistautuminen – Näin läpäiset katsastuksen

Katsastuksen läpäisyyn on määrätty ennalta selkeät kriteerit. Auto kannattaa käydä itse läpi ennen katsastusta, jotta hylkäämiseltä todennäköisemmin välttyy.

Kategoriat
Vertailut

Vesipuistojen hintavertailu 2022 – Suomen vesipuistot kartalla

Kesälomareissulla kannattaa poiketa vilvoittelemassa vesipuistossa. Etsi Suomen vesipuistot kartalla ja tee vesipuistojen hintavertailu 2022 vuoden kesällä.

Kategoriat
Vertailut

Huvipuistojen hinnat 2022 – Huvipuisto hintavertailu

Tutustu Suomen suosituimpiin huvipuistoihin ja katso huvipuistojen hinnat 2022 kesällä. Tee huvipuisto hintavertailu ja löydä sinulle sopivin kohde tänä kesänä.

Kategoriat
Vinkit

Kotitalousvähennys 2022 – Kotitalousvähennyksen hakeminen

Kotitalousvähennystä voi hakea kotiin ostettavista töistä. Katso miten kotitalousvähennystä haetaan ja kuinka paljon kotitalousvähennys on vuonna 2022.