Koti Puhtaaksi Tampere kotisiivous

53,80 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 21,52 €
Käyntimaksu 12,00 €
Kursonkatu 2, 33840 Tampere

Tilaa siivous

Koti Puhtaaksi Tampere kotisiivous palvelu

Osoitteessa Kursonkatu 2, 33840 Tampere sijaitseva Koti Puhtaaksi Tampere tarjoaa laadukkaita kodin siivouspalveluja Tampereella ja Tampereen lähiseudulla. Koti Puhtaaksi Tampere kotisiivous palvelu on erinomainen tapa helpottaa kiireistä arkeasi, jotta saat enemmän vapaa-aikaa sinulle tärkeiden asioiden parissa. Kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Koti Puhtaaksi siivoojat ovat alan ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien puhdistamisesta ja monipuolisten siivoustekniikoiden käytöstä. Siistijät tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet, jotka kaikki kuuluvat siivouksen hintaan. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

Koti Puhtaaksi Tampere kotisiivouspalveluja tarjoaa Koti Puhtaaksi Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Koti Puhtaaksi Instagram sekä Koti Puhtaaksi Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Koti Puhtaaksi Tampere siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Koti Puhtaaksi Tampere siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Koti Puhtaaksi Tampere siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *