Mehiläinen Helsinki Malmi hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Kirkonkyläntie 3 A, 2. krs, 00700 Helsinki

Varaa aika

Mehiläinen Helsinki Malmi hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Kirkonkyläntie 3 A, 2. krs, 00700 Helsinki sijaitseva Hammas Mehiläinen Helsinki Malmi on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Helsingissä. Mehiläinen Helsinki Malmi hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Helsinki Malmi hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Helsinki Malmi hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Helsinki Malmi hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Helsinki Malmi hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *