Mehiläinen Iisalmi hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Riistakatu 11, 74100 Iisalmi

Varaa aika

Mehiläinen Iisalmi hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Riistakatu 11, 74100 Iisalmi sijaitseva Hammas Mehiläinen Iisalmi on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Iisalmessa. Mehiläinen Iisalmi hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Iisalmi hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Iisalmi hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Iisalmi hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Iisalmi hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *