Mehiläinen Joensuu hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Rantakatu 24, 2. krs, 80100 Joensuu

Varaa aika

Mehiläinen Joensuu hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Rantakatu 24, 2. krs, 80100 Joensuu sijaitseva Hammas Mehiläinen Joensuu on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Joensuussa. Mehiläinen Joensuu hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Joensuu hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Joensuu hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Joensuu hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Joensuu hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *