Mehiläinen Lahti hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Sibeliuksenkatu 6 C, 5. krs, 15110 Lahti

Varaa aika

Mehiläinen Lahti hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Sibeliuksenkatu 6 C, 5. krs, 15110 Lahti sijaitseva Hammas Mehiläinen Lahti on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Lahdessa. Mehiläinen Lahti hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Lahti hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Lahti hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Lahti hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Lahti hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.