Mehiläinen Lappeenranta hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Kauppakatu 40 C, 3. krs, 53100 Lappeenranta

Varaa aika

Mehiläinen Lappeenranta hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Kauppakatu 40 C, 3. krs, 53100 Lappeenranta sijaitseva Hammas Mehiläinen Lappeenranta on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Lappeenrannassa. Mehiläinen Lappeenranta hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Lappeenranta hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Lappeenranta hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Lappeenranta hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Lappeenranta hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *