Mehiläinen Oulu hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Kauppurienkatu 9, 5. krs, 90100 Oulu

Osta tuote

Mehiläinen Oulu hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Kauppurienkatu 9, 5. krs, 90100 Oulu sijaitseva Hammas Mehiläinen Oulu on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Oulussa. Mehiläinen Oulu hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Oulu hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Oulu hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Oulu hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Oulu hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.