Mehiläinen Seinäjoki hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Keskuskatu 9, 1. krs, 60100 Seinäjoki

Varaa aika

Mehiläinen Seinäjoki hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Keskuskatu 9, 1. krs, 60100 Seinäjoki sijaitseva Hammas Mehiläinen Seinäjoki on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Seinäjoella. Mehiläinen Seinäjoki hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Seinäjoki hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Seinäjoki hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Seinäjoki hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Seinäjoki hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *