Mehiläinen Vaasa hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Vaasanpuistikko 22, 2. krs, 65100 Vaasa

Varaa aika

Mehiläinen Vaasa hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Vaasanpuistikko 22, 2. krs, 65100 Vaasa sijaitseva Hammas Mehiläinen Vaasa on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Vaasassa. Mehiläinen Vaasa hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Vaasa hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Vaasa hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Vaasa hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Vaasa hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *