ONNI Kokkola kotisiivous

45,90 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,36 €
Käyntimaksu 11,48 €
Pitkänsillankatu 12, 67100 Kokkola

Tilaa siivous

ONNI Kokkola kotisiivous palvelu

Osoitteessa Pitkänsillankatu 12, 67100 Kokkola sijaitseva ONNI Kokkola tarjoaa monipuolisia kodin siistimisen ja puhtauden ylläpidon palveluja Kokkolassa ja Kokkolan lähiseudulla. ONNI Kokkola kotisiivous palvelu on mukava tapa helpottaa arkeasi kiireen keskellä. Kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. ONNIn siivoojat ovat alan ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien puhdistamisesta ja monipuolisten siivoustekniikoiden käytöstä. Siistijät tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet, jotka kaikki kuuluvat siivouksen hintaan. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

ONNI Kokkola kotisiivouspalveluja tarjoaa Med Group Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat ONNI kotisiivous Instagram sekä ONNI kotisiivous Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia ONNI Kokkola siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä ONNI Kokkola siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia ONNI Kokkola siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *