ONNI Lappeenranta kotisiivous

45,90 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,36 €
Käyntimaksu 11,48 €
Valtakatu 49, 53100 Lappeenranta

Tilaa siivous

ONNI Lappeenranta kotisiivous palvelu

Osoitteessa Valtakatu 49, 53100 Lappeenranta sijaitseva ONNI Lappeenranta tarjoaa monipuolisia kodin siistimisen ja puhtauden ylläpidon palveluja Lappeenrannassa ja Lappeenrannan lähiseudulla. ONNI Lappeenranta kotisiivous palvelu on mukava tapa helpottaa arkeasi kiireen keskellä. Kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. ONNIn siivoojat ovat alan ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien puhdistamisesta ja monipuolisten siivoustekniikoiden käytöstä. Siistijät tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet, jotka kaikki kuuluvat siivouksen hintaan. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

ONNI Lappeenranta kotisiivouspalveluja tarjoaa Med Group Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat ONNI kotisiivous Instagram sekä ONNI kotisiivous Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia ONNI Lappeenranta siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä ONNI Lappeenranta siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia ONNI Lappeenranta siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *