ONNI Ylivieska kotisiivous

45,90 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,36 €
Käyntimaksu 11,48 €
Ratakatu 14, 84100 Ylivieska

Tilaa siivous

ONNI Ylivieska kotisiivous palvelu

Osoitteessa Ratakatu 14, 84100 Ylivieska sijaitseva ONNI Ylivieska tarjoaa monipuolisia kodin siistimisen ja puhtauden ylläpidon palveluja Ylivieskassa ja Ylivieskan lähiseudulla. ONNI Ylivieska kotisiivous palvelu on mukava tapa helpottaa arkeasi kiireen keskellä. Kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. ONNIn siivoojat ovat alan ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien puhdistamisesta ja monipuolisten siivoustekniikoiden käytöstä. Siistijät tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet, jotka kaikki kuuluvat siivouksen hintaan. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

ONNI Ylivieska kotisiivouspalveluja tarjoaa Med Group Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat ONNI kotisiivous Instagram sekä ONNI kotisiivous Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia ONNI Ylivieska siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä ONNI Ylivieska siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia ONNI Ylivieska siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.