Vianor Hämeenlinna rengashotelli

123,00 

Pakettiauton rengashotelli 128,00 €
Parolantie 74, 13130 Hämeenlinna

Varaa aika

Vianor Hämeenlinna rengashotelli palvelu

Osoitteessa Parolantie 74, 13130 Hämeenlinna sijaitseva Vianor Hämeenlinna tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Hämeenlinnassa. Vianor Hämeenlinna rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Hämeenlinna rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Hämeenlinna rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Hämeenlinna rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Hämeenlinna rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.