Vianor Joensuu rengashotelli

89,00 

Pakettiauton rengashotelli 94,00 €
Kuurnankatu 11, 80100 Joensuu

Varaa aika

Vianor Joensuu rengashotelli palvelu

Osoitteessa Kuurnankatu 11, 80100 Joensuu sijaitseva Vianor Joensuu tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Joensuussa. Vianor Joensuu rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Joensuu rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Joensuu rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Joensuu rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Joensuu rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *