Vianor Kajaani rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Timperintie 22, 87400 Kajaani

Varaa aika

Vianor Kajaani rengashotelli palvelu

Osoitteessa Timperintie 22, 87400 Kajaani sijaitseva Vianor Kajaani tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Kajaanissa. Vianor Kajaani rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Kajaani rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Kajaani rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Kajaani rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Kajaani rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *