Vianor Porvoo rengashotelli

133,00 

Pakettiauton rengashotelli 138,00 €
Teollisuustie 28, 06150 Porvoo

Varaa aika

Vianor Porvoo rengashotelli palvelu

Osoitteessa Teollisuustie 28, 06150 Porvoo sijaitseva Vianor Porvoo tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Porvoossa. Vianor Porvoo rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Porvoo rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Porvoo rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Porvoo rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Porvoo rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *