Vianor Seinäjoki rengashotelli

99,00 

Pakettiauton rengashotelli 104,00 €
Nurmontie 109, 60510 Seinäjoki

Varaa aika

Vianor Seinäjoki rengashotelli palvelu

Osoitteessa Nurmontie 109, 60510 Seinäjoki sijaitseva Vianor Seinäjoki tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Seinäjoella. Vianor Seinäjoki rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Seinäjoki rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Seinäjoki rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Seinäjoki rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Seinäjoki rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *