Vianor Vaasa rengashotelli

99,00 

Pakettiauton rengashotelli 104,00 €
Meijerinkatu 15, 65100 Vaasa

Varaa aika

Vianor Vaasa rengashotelli palvelu

Osoitteessa Meijerinkatu 15, 65100 Vaasai sijaitseva Vianor Vaasa tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Vaasassa. Vianor Vaasa rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Vaasa rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Vaasa rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Vaasa rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Vaasa rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *