Vianor Varkaus rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Käsityökatu 37, 78210 Varkaus

Varaa aika

Vianor Varkaus rengashotelli palvelu

Osoitteessa Käsityökatu 37, 78210 Varkaus sijaitseva Vianor Varkaus tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Varkaudessa. Vianor Varkaus rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Varkaus rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Varkaus rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Varkaus rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Varkaus rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.