Vianor Ylivieska Ruutihaantie rengashotelli

83,00 

Pakettiauton rengashotelli 88,00 €
Ruutihaantie, 84100 Ylivieska

Varaa aika

Vianor Ylivieska Ruutihaantie rengashotelli palvelu

Osoitteessa Ruutihaantie, 84100 Ylivieska sijaitseva Vianor Ylivieska Ruutihaantie tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Ylivieskassa. Vianor Ylivieska Ruutihaantie rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Ylivieska Ruutihaantie rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Ylivieska Ruutihaantie rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Ylivieska Ruutihaantie rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Ylivieska Ruutihaantie rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.