Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti rengashotelli

120,00 

Pakettiauton rengashotelli 120,00 €
Ruukintie 7-9, 02330 Espoo

Varaa aika

Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti rengashotelli palvelu

Osoitteessa Ruukintie 7-9, 02330 Espoo sijaitseva Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Espoossa. Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Espoo Kivenlahti rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *