Atoy Autohuolto Lappeenranta rengashotelli

100,00 

Pakettiauton rengashotelli 100,00 €
Alaniitynkatu 10, 53550 Lappeenranta

Varaa aika

Atoy Autohuolto Lappeenranta rengashotelli palvelu

Osoitteessa Alaniitynkatu 10, 53550 Lappeenranta sijaitseva Atoy Autohuolto Lappeenranta tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Lappeenrannassa. Atoy Autohuolto Lappeenranta rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Lappeenranta rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Lappeenranta Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Lappeenranta rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Lappeenranta rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Lappeenranta rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.