Vianor Lappeenranta rengashotelli

99,00 

Pakettiauton rengashotelli 104,00 €
Toikansuontie 10, 53500 Lappeenranta

Varaa aika

Vianor Lappeenranta rengashotelli palvelu

Osoitteessa Toikansuontie 10, 53500 Lappeenranta sijaitseva Vianor Lappeenranta tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Lappeenrannassa. Vianor Lappeenranta rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Lappeenranta rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Lappeenranta rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Lappeenranta rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Lappeenranta rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *