Atoy Autohuolto Oulu Alppila rengashotelli

100,00 

Pakettiauton rengashotelli 100,00 €
Tukkimiehentie 1, 90530 Oulu

Varaa aika

Atoy Autohuolto Oulu Alppila rengashotelli palvelu

Osoitteessa Tukkimiehentie 1, 90530 Oulu sijaitseva Atoy Autohuolto Oulu Alppila tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Oulussa. Atoy Autohuolto Oulu Alppila rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Oulu Alppila rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Oulu Alppila Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Oulu Alppila rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Oulu Alppila rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Oulu Alppila rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *