Vianor Oulu Vasaraperä rengashotelli

99,00 

Pakettiauton rengashotelli 104,00 €
Pauketie 12, 90410 Oulu

Varaa aika

Vianor Oulu Vasaraperä rengashotelli palvelu

Osoitteessa Pauketie 12, 90410 Oulu sijaitseva Vianor Oulu Vasaraperä tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Oulussa. Vianor Oulu Vasaraperä rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Oulu Vasaraperä rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Oulu Vasaraperä rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Oulu Vasaraperä rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Oulu Vasaraperä rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *