Huushollaajat Oulu kotisiivous

47,00 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,80 €
Käyntimaksu 0,00 €
Markuksenkuja 3, 90800 Oulu

Tilaa siivous

Huushollaajat Oulu kotisiivous palvelu

Osoitteessa Markuksenkuja 3, 90800 Oulu sijaitseva Huushollaajat Oulu tarjoaa monipuolisia kodin siivouspalveluja ja kotityöpalveluja Oulussa ja Oulun lähiseudulla. Huushollaajat Oulu kotisiivous palvelu on loistava tapa selättää arjen kiire. Huushollaajien kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tuntihintaan tai jatkuvalla sopimuksella kiinteästi hinnoiteltuun pakettihintaan asunnon neliöiden mukaan. Kaikki siivouspalveluiden hinnat sisältävät työn, puhtaat työvälineet, puhdistusaineet, siirtymäajat ja toimistomaksut. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden vuoksi. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

Huushollaajat Oulu kotisiivouspalveluja tarjoaa Huusholli -kotityöpaketit Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Huushollaajat Instagram sekä Huushollaajat Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Huushollaajat Oulu siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Huushollaajat Oulu siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Huushollaajat Oulu siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *