ONNI Oulu Haukipudas kotisiivous

45,90 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,36 €
Käyntimaksu 11,48 €
Revontie 15, 90830 Haukipudas

Tilaa siivous

ONNI Oulu Haukipudas kotisiivous palvelu

Osoitteessa Revontie 15, 90830 Haukipudas sijaitseva ONNI Oulu Haukipudas tarjoaa monipuolisia kodin siistimisen ja puhtauden ylläpidon palveluja Haukiputaalla ja Oulun seudulla. ONNI Oulu Haukipudas kotisiivous palvelu on mukava tapa helpottaa arkeasi kiireen keskellä. Kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. ONNIn siivoojat ovat alan ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien puhdistamisesta ja monipuolisten siivoustekniikoiden käytöstä. Siistijät tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet, jotka kaikki kuuluvat siivouksen hintaan. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

ONNI Oulu Haukipudas kotisiivouspalveluja tarjoaa Med Group Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat ONNI kotisiivous Instagram sekä ONNI kotisiivous Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia ONNI Oulu Haukipudas siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä ONNI Oulu Haukipudas siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia ONNI Oulu Haukipudas siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *