Mehiläinen Helsinki Stoma hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Yrjönkatu 21 C, 00100 Helsinki

Varaa aika

Mehiläinen Helsinki Stoma hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Yrjönkatu 21 C, 00100 Helsinki sijaitseva Hammas Mehiläinen Helsinki Stoma on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Helsingissä. Mehiläinen Helsinki Stoma hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Helsinki Stoma hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Helsinki Stoma hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Helsinki Stoma hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Helsinki Stoma hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *