Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Siltasaarenkatu 18 A, 3. krs, 00530 Helsinki

Varaa aika

Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Siltasaarenkatu 18 A, 3. krs, 00530 Helsinki sijaitseva Hammas Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Helsingissä. Mehiläinen Nokia hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.