Atoy Autohuolto Turku Oriketo rengashotelli

100,00 

Pakettiauton rengashotelli 100,00 €
Autokatu 1, 20380 Turku

Varaa aika

Atoy Autohuolto Turku Oriketo rengashotelli palvelu

Osoitteessa Autokatu 1, 20380 Turku sijaitseva Atoy Autohuolto Turku Oriketo tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Turussa. Atoy Autohuolto Turku Oriketo rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Turku Oriketo rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Turku Oriketo Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Turku Oriketo rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Turku Oriketo rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Turku Oriketo rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *