Vianor Turku Satakunnantie rengashotelli

103,00 

Pakettiauton rengashotelli 108,00 €
Satakunnantie 107, 20320 Turku

Varaa aika

Vianor Turku Satakunnantie rengashotelli palvelu

Osoitteessa Satakunnantie 107, 20320 Turku sijaitseva Vianor Turku Satakunnantie tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Turussa. Vianor Turku Satakunnantie rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Turku Satakunnantie rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Turku Satakunnantie rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Turku Satakunnantie rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Turku Satakunnantie rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *