Atoy Autohuolto Helsinki Viikki rengashotelli

120,00 

Pakettiauton rengashotelli 120,00 €
Hernepellonkuja 12, 00560 Helsinki

Varaa aika

Atoy Autohuolto Helsinki Viikki rengashotelli palvelu

Osoitteessa Hernepellonkuja 12, 00560 Helsinki sijaitseva Atoy Autohuolto Helsinki Viikki tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Helsingissä. Atoy Autohuolto Helsinki Viikki rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Helsinki Viikki rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Helsinki Viikki Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Helsinki Viikki rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Helsinki Viikki rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Helsinki Viikki rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *