Vianor Helsinki Malmi rengashotelli

133,00 

Pakettiauton rengashotelli 138,00 €
Takoraudantie 1, 00700 Helsinki

Varaa aika

Vianor Helsinki Malmi rengashotelli palvelu

Osoitteessa Takoraudantie 1, 00700 Helsinki sijaitseva Vianor Helsinki Malmi tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Helsingissä. Vianor Helsinki Malmi rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Helsinki Malmi rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Helsinki Malmi rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Helsinki Malmi rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Helsinki Malmi rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *