Vianor Helsinki Herttoniemi rengashotelli

148,00 

Pakettiauton rengashotelli 153,00 €
Sorvaajankatu 6, 00880 Helsinki

Varaa aika

Vianor Helsinki Herttoniemi rengashotelli palvelu

Osoitteessa Sorvaajankatu 6, 00880 Helsinki sijaitseva Vianor Helsinki Herttoniemi tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Helsingissä. Vianor Helsinki Herttoniemi rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Helsinki Herttoniemi rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Helsinki Herttoniemi rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Helsinki Herttoniemi rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Helsinki Herttoniemi rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *